Ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία για αεροπορικά εισιτήρια

Όταν προγραμματίζετε ένα ταξίδι και αναζητάτε αεροπορικά εισιτήρια, τότε σίγουρα ψάχνετε σε κάποια από τα Ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία. Ποια είναι όμως αυτά γραφεία; Τι υπηρεσίες προσφέρουν; Και ποιο γραφείο είναι το πιο έμπιστο για τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες;

 

Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές εταιρείες που ασχολούνται με τον τουρισμό και γενικότερο με τα ταξίδια. Λίγο η γεωγραφική μας θέση λίγο ο τουρισμός που κατέχει μεγάλο ποσοστό στη χώρα μας δε θέλει και πολύ για να δημιουργηθούν τόσες εταιρείες.

 

Δυστυχώς όμως έχουμε πέσει μάρτυρες πολλών περιπτώσεων όπου εταιρείες τουρισμού και αεροπορικών εισιτηρίων έχουν κλείσει σε ένα βράδυ και οι πελάτες έχουν μείνει ξεκρέμαστοι χωρίς εισιτήρια και με χαμένες προκαταβολές.

 

Ποια είναι τα έμπιστα ταξιδιωτικά γραφεία και ποια η προσωπική μας άποψη μετά τη χρήση των υπηρεσιών τους;

 

Airtickets : Η νο1 εταιρεία για αεροπορικά εισιτήρια

 

Η airtickets είναι ο ηγέτης στα αεροπορικά εισιτήρια. Συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και προσφέρει εισιτήρια για όλους τους προορισμούς, οπουδήποτε κι αν θέλετε να πάτε! Είναι μέλος της IATA και οικονομικά τακτοποιημένη εταιρεία.

 

Προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια σε απευθείας σύνδεση και όχι μέσω τρίτων ούτε είναι μεταπωλητής. Μόλις κάνετε τη κράτησή σας για αεροπορικά airtickets, αυτά κατοχυρώνονται και εκδίδονται άμεσα στο όνομά σας, σε online χρόνο. Έτσι είστε σίγουροι για τη κράτησή σας και ότι δε πάει χαμένο το ταξίδι σας καθώς και τα χρήματά σας.

 

Το ταξιδιωτικό γραφείο airtickets πέρα από αεροπορικά εισιτήρια προσφέρει επίσης και ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες όπως πακέτα εκδρομών, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ασφάλεια ταξιδιού,κ.α.

 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της airtickets και δείτε από κοντά όλες τις υπηρεσίες.

 

Petas.gr – Αεροπορικά εισιτήρια

 

Το Petas είναι ένα online ταξιδιωτικό γραφείο που σκοπό έχει να προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια σε συνδυασμό με εξτρά παροχές όπως ενοικίαση αυτοκινήτου, ξενοδοχείο,κ.α.

 

Μαζί με την airtickets αποτελούν τα 2 καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία στη χώρα μας και προσφέρουν υπηρεσίες τόσο για ταξίδια εντός Ελλάδας όσο και εκτός.

 

Η νέα ιστοσελίδα του Petas, που ανανεώθηκε πριν λίγους μήνες, είναι πολύ εύχρηστη και προσβάσιμη τόσο από κινητό όσο και από tablet για να κάνει εύκολη τη ζωή σας στις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων!

 

Τις υπηρεσίες του Petas μπορείτε να τις βρείτε στη διεύθυνση https://www.travelo.gr/petasgr-aeroporika-eisitiria-me-to-petas/

Airshop : Η βόρεια δύναμη στα αεροπορικά

 

Το online ταξιδιωτικό γραφείο Airshop έχει τη βάση του στη Θεσσαλονίκη και προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες από το 2006, όπως αναγράφει στην ιστοσελίδα του. Διαθέτει ένα πολύ ωραίο website με έμφαση στην ευκολία και το όμορφο design που δελεάζει το κοινό.

 

Η εταιρεία προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα πληροφοριών στους ταξιδιώτες έτσι ώστε να γνωρίζουν τα πάντα πριν αποφασίσουν να ταξιδέψουν.

 

Στα πλεονεκτήματα της εταιρείας συγκαταλέγεται ότι μπορείτε να πληρώσετε για τα αεροπορικά εισιτήρια τόσο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα καθώς και με κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς της εταιρείας.

 

Ο τρόπος πληρωμής διαφέρει ανάλογα με τον προορισμό που θα επιλέξετε.

 

Δείτε όλους τους προορισμούς και τα αεροπορικά εισιτήρια airshop και οργανώστε το επόμενό σας ταξίδι!

 

Ποιο ταξιδιωτικό γραφείο είναι το καλύτερο όμως;

 

Δεν υπάρχει κάποιο καλύτερο γραφείο έναντι κάποιου άλλου. Και τα 3 online ταξιδιωτικά γραφεία που σας αναλύσαμε, προσφέρουν εγγυημένες ποιοτικές υπηρεσίες για αεροπορικά εισητήρια καθώς και όλες σας τις ταξιδιωτικές ανάγκες. Έχω ταξιδέψει και με τις 3 εταιρείες και έχω μείνει 100% ικανοποιημένος. Ανάλογα με το ταξίδι που έχω, πάντα κάνω αναζήτηση και στις 3 εταιρείες έτσι ώστε να βρω τη φθηνότερη δυνατή τιμή. Άλλες φορές την βρίσκω στη μια εταιρεία και άλλες σε κάποια άλλη. Σίγουρα όμως η επιλογή που θα κάνω βρίσκεται ανάμεσα στα 3 αυτά ταξιδιωτικά γραφεία.

 

Επισκεφθείτε τις εταιρείες και κάντε τη δική σας αναζήτηση για το επόμενο ταξίδι και εξοικονομήστε άμεσα χρήματα!

 

 

Be the first to comment on "Ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία για αεροπορικά εισιτήρια"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!